ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ

Şbt

Verimli çalışma, “ZAMANI” amacımız doğrultusunda planlı ve  programlı kullanmaktır. Bu becerilerden en önemlileri; zamanını  uygun bir biçimde planlayabilme, sistemli çalışabilme, dikkatini belli bir süre toplayabilme ve  sınavlarda etkili ve verimli olabilmektir.

Şbt

Denemeden çıkan öğrencilerimiz deneme sorularının çözümünü kendi öğretmenlerinden dinliyor, soruyu öğretmeninin nasıl yorumladığını görüyor

Ekm

İlçe milli eğitim olarak yürütülen projeler kapsamında "Doğa için El Ele" etkinliğine okulumuz öğretmenleri Havva YILMAZ ve Mehmet ABİR katılın sağlamıştır. Sn. İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeydan KURT'a ve Sn. İlçe Şube Müdürü Hüseyin ÇALIŞKAN'a , öğretmen ve öğrencilerimize katılım gösterdikleri için teşekkür ederiz.